top of page

// IT’S ALL ABOUT FLOWERS AND HAPPINESS

Det er fantastisk, at være tilbage i Asien. I dag har jeg trekket i de smukkeste rismarker, arbejdet et par timer i solen og spist virkelig god aftensmad til 30 kroner. Jeg tror sku’ aldrig at jeg kommer hjem 😉 Her er hele tiden ting at være glad over, og antallet af negative objekter i hverdagen er nærmest reduceret til nul. Jeg tror helt ærligt, at lykken findes under åben himmel, i skyggen fra en palme. Sådan føles det i hvert fald.

Jeg nyder, at Bali lige er et par grader køligere end Vietnam. 28 grader siger min Iphone, og det betyder, at det er til at holde ud at være i solen – og at min smukke blomstrede sag fra Sisters Point ikke er for varm at have på. 😉

Som I nok allerede har luret her, her og her – så er jeg VILD med matchende sæt, og den her marineblå sag med blomster er ingen undtagelse. Det er et både smukt og sjovt sæt – og samtidig tilføjer det hvide silkebånd ned langs arme og ben et eksklusivt pift. Udover at være lækkert for øjet, så er det også hamrende blødt og at have på.

Du kan selv shoppe skjorten her og bukserne her.

Er du interesseret i andre matchende sæt, så har jeg tidligere delt en masse favoritter med jer lige her.

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page