top of page

// My everyday makeup kit


everydaymakeup

Jeg er ikke typen, som bruger særlig meget makeup i hverdagene. Jeg elsker mine fantastiske eyelash extensions, som gør at jeg ser frisk ud hver morgen og altid har lange og fyldige vipper, men udover dem så er det begrænset hvad jeg gør ved mit ansigt om morgnen.

Hvis jeg selv kunne bestemme, så gik jeg rundt uden noget som helst, men nu hvor jeg skal ud i offentligheden og på arbejde, er det nok alligevel bedst at få lidt på. Derfor bruger jeg nogle meget neutrale og lækre produkter, som skaber et meget naturligt look.

Min foundation er fra Chanel og hedder ‘Lift Lumiere.’ Jeg har brugt den de senest 5-6 år, og jeg har aldrig prøvet noget, der var bedre. Den lægger sig altid meget naturligt på min hud, og jeg kan nøjes med at påføre et tyndt lag, og alligevel holder den hele dagen.

Ovenpå min foundation bruger jeg en pudder/mineral foundation fra Bare Minerals. Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige, men den er den bedste, og den jeg bruger lige nu. Den er rigtig god til at skabe et mat, men stadig naturligt look som jeg elsker.

På mine kinder bruger jeg en shimmer blush fra Mac. Hvilken farve jeg bruger skifter lidt med årstiden. Om vinteren kan jeg godt lide de lidt mørkere og bronzefarvede, som giver lidt varme til min ellers blege vinterhud, mens jeg om sommeren er lidt mere over i de lyserøde og friske farver.

Til mine bryn bruger jeg en brow pen fra Loreal. Dem har jeg efterhånden også prøvet en del af, men den fra Loreal er min favorit. De har nogle rigtig gode farver, som passer til mine øjenbryn, og så er den super nem at bruge. Ovenpå min brow pen bruger jeg en brow gele fra Gosh, den sørger for at mine bryn sidder som de skal hele dagen

:-)

// Josephine

Kommentarer


bottom of page