top of page

1 ADVENT: VIND EN PROFESSIONEL MAKEOVER!

Hvis det her ikke er verdesn fedeste adventskonkurrence, så ved jeg ikke hvad det er! I dag har du mulighed for at vinde en professionel makeover, hvor et par kyndige og professionelle hænder vil finde de smukkeste træk frem hos netop dig, mens du lærer en masse om, hvordan du kan style dig selv fremover.

I løbet af december måned udlodder jeg en række lækre præmier. Det sker blandt andet i dag og de efterfølgende tre søndage i advent. Vi lægger som sagt ud med en professionel makeover!

I samarbejde med min favorit frisør og makeupartist Linette Kressner fra LK Hair & Makeup, har du mulighed for at vinde en dag i skønhedenstegn. Linette vil lærer dig, at hvordan du fremhæver de smukkeste træk ved dig selv, og gemmer dem du er mindre glad for, samtidig vil hun inspirere dig til nye måder at sætte dit hår på. Inden du går fra salonen har du fået lagt en professionel makeup og sat dit hår på en ny og spændende måde.

Billede af mig med Linettes stylingSÅDAN DELTAGER DU: 1. Følg min blog på facebook her. 2. Send et billede af dig selv til josephine@helbrandt.dk. I emnefeltet skriver du ‘ADVENT 1’. Billedet behøver ikke at være i fantastisk kvalitet eller med fuld makeup. Billedet bliver ikke vist nogen steder, det er blot så vi kan se hvilket udgangspunkt du kommer med. 3. Del dette indlæg på din Facebookprofil. (Husk at du skal dele indlægget offentligt, så jeg kan tjekke at du har delt det, selvom vi ikke er venner på Facebook)

BETINGELSER: Du skal have mulighed for at møde op til makeoveren fredag den 13 januar 2017 kl. 12.00 – 15.00 på Frederiksberg i København. Makeoveren bliver filmet og efterfølgende delt på min blog, med før og efter billeder. Hvis du vinder, har du ikke mulighed for at give præmien videre til en anden, det er dig selv der skal møde op.

Vinderen bliver trykket næste søndag d. 4/12-2016 og bliver offentliggjort på min blog. Held og lykke!

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page