top of page

10 kjoler til sommerens fester


kjolertilblog

nr. 1 – her // nr. 2 – her // nr. 3 – her // nr. 4 – her // nr. 5 – her // nr. 6 – her // nr. 7 – her // nr. 8 – her // nr. 9 – her // nr. 10 – her

Solen skinner, temperaturen stiger og alt omkring os er ved at være grønt. Jeg tror ikke, at der findes noget, der giver mere lyst til grillmad, kold rosé og lyse sommeraftner. Men hvad skal man tage på? Jeg kommer her med 10 bud på lækre sommerkjoler, som passer perfekt til de lange sommeraftner.

Her er 10 kjoler til sommerens fester

De hvide blonder er altid et hit. Den her kjole er super elegant, samtidig med at den stramme talje og båndet på tværs giver den et eksklusivt-  og nutidigt look.

Blonde kjole fra Asos til 435 kroner.


Et af sommerens must-haves er et todelt sæt enten i samme farve eller i samme mønster. Farven her er perfekt til en sommerbrun hud, og kan bruges både med stiletter til en tur i byen, eller et par flade sandaler på vej til stranden.

Sæt fra Nelly til 379 kroner.


En farve der ikke er til at komme udenom denne sommer den lyse mintgrønne. Kjolen her er perfekt til de lange udendørs sommeraftner, hvor de lange ærmer hjælper dig med at holde varmen lidt længere. De bløde blonder står i flot kontrast til resten af kjolen, og bidrager samtidig til at gøre kjolen feminin og let.

Mintgrønkjole fra Asos til 489 kroner.


En løs og luftig sommerkjole, der med sit fine blomster print skriger på sommer. Farverne er perfekte til et par brune stænger, og med den her kjole på kan du gå direkte fra stranden og ind på klubben, hvis bare du har lidt smykker og et par (brune)stiletter i hånden.

Blomstretkjole fra VILA til 299,95 kroner.


Armygrøn er en farve der hitter særligt om efteråret, men for mig er den lige så meget et sommerhit. Mange tænker måske ikke på, hvor lækker farven står til en sommerbrun hud. Jeg elsker den armygrønne og nægter at lade den hænge i skabet henover sommeren. Kjolen her er let og luftig, som en sommerkjole skal være, samtidig med at elastikbånd sørger for en flot figur.

Armykjole fra Chiara Forthi til 329 kroner.


Et af dette års store trends er tunikaen. Både lange og korte. Den her kjole har det samme look og med sit 70’er inspirerede print er den både elegant og cool. Den er perfekt hvis du ønsker en lang, men afslappet kjole.

Kjole fra Dagmar til 2696 kroner.


Elegant, feminin og enkel. Tre ting der altid holder om sommeren. Farven er super in i år, og det løse look, med den stramme talje, gør kjolen til et sikkert hit til både strandture, grillfester eller en tur i byen. Den kan styles med flade sandaler, klipklapper eller stiletter alt efter humør og anledning. En sikker vinder.

Kjole fra Nelly til 379 kroner.


Gul er virkelig en sommerfarve, og leder du efter en flot lang kjole, der kan bruges til både hverdag og fest er den her en vinder. Med den høje hals og guldspændet i taljen bliver den lange elegante kjole tilført et råt-tutch, som gør at den lime-gule kjolen skiller sig ud, og både kan bruges til fest med smykker og stiletter eller til hverdag med flade sandaler.

Lang kjole fra Forever Unique til 2995 kroner.


Kombinationen af de lyse, sarte farver og det cool mønster gør den her kjole til et sikkert hit denne sommer. Stilen er klassisk, men styler du kjolen med et par flade hvide sneaks og en høj hestehale,  kombinere du det klassiske med det sporty-look og det er altid en sikker vinder.

Kjole fra mbyM til 995 kroner.


Oversize, enkel og hvid. Den smukke kjole er perfekt til dig der elsker det helt rene look, eller som er vild med at eksperimentere med farverige accessories. Bær den som den er: elegant og lækker eller tilføj nogle farverige armbånd og sko i samme farve og lad kjolen være din base for masser af sjov og ballade.

Kjole fra Asos til 380 kroner.

// Josephine

Comments


bottom of page