top of page

18 FESTKJOLER TIL UNDER 300 KR.Det kan være hamrende svært at finde det rette outfit til en bytur. Jeg er selv typen, der ofte ender i det samme fest efter fest, og det kan godt ende med at være ret kedeligt.

I dag har jeg fundet 18 kjoler til under 300 kroner, som kan inspirere dig til et nyt partyoutfit, der ikke koster en bondegård. På den måde bliver der måske råd til mere end ét nyt outfit, og det betyder, at der bliver lidt mere at vælge imellem, når festen står for døren.

Selv er jeg ret vild med den sorte i anden række helt til højre. Den er både classy og festlig! 😉 Skal der lidt mere partylook til, så synes jeg, at den sølv med en knude på maven er hamrende flot!

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page