top of page

1st ADVENT GIVEAWAY

largee_Fotor

Juuuuuhuuu!! Jeg har ventet i en måned nu! Julestemningen har ramt mig meget tidligt i år, og jeg har glædet mig helt vildt til at julen skydes officielt i gang i dag – første søndag i advent.

Julen er lig med hygge, kærlighed, god mad og et hav af gaver! Igen i år vil jeg gerne forkæle alle jer skønne læsere, som følger med her på bloggen. Hele december kan du vinde lækre advents- og julegaver.

I dag starter vi med en virkelig lækker præmie. Et Picto ur. Jeg har selv et i sort, som jeg synes er super cool.

josejose

Designerne bag Picto var de første i verden, der designede et armbåndsur med roterende urskive. Det vakte stor bevågenhed indenfor mode og design, da uret i midt 80’erne blev lanceret af de to nutidige designere, Steen Georg Christensen og Erling Andersen. Picto urene er i dag en fast del af udstillingen på MoMa – Museum of modern Art i New York.


Sådan deltager du: Jeg er selvfølgelig mest interesseret i, at det er mine faste følgere, som løber afsted med de lækre præmier. Derfor trækker jeg lod blandt alle, der følger min profil på Instagram, og samtidig skriver en kommentar nedenfor dette indlæg.

Skriv din alder og hvorfor du gerne vil have fingrende i det her lækre ur – og husk at skriv din mail korrekt så jeg kan kontakte dig hvis du vinder!

Vinderen trækkes på næste søndag og bliver offentliggjort her på bloggen. Vinderen får også direkte besked på mail.

:-)

Held og lykke! Og glædelig jul.. // Josephine

This advent giveaway is for my danish readers only.

:-)

Comments


bottom of page