top of page

24 HOURS COUNTDOWN.. Der er fart på i dag! Jeg var sent i seng i går og tidligt oppe her til i morgen, hvilket ikke er den bedste kombination, når man har en dag med et tæt pakket program og en deadline, der blinker som en rød lampe forude. Alligevel er jeg smilende og ved godt mod.

Om 24 timer skal min makker og jeg aflevere vores bachelorprojekt. Vi har brugt tre måneder på projektet og egentlig hele tiden været rigtig godt med på vores tidsplan, men det er åbenbart sådan, at man alligevel altid skal have lidt travlt op til deadline 😉

Jeg krydser fingre for at hele programmet går som smurt i dag, og så håber jeg at I får en lidt mere rolig første december, end mig!

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page