top of page

TOP 10 BEDSTE OPLEVELSER I 2019

Jeg synes, at 2019 er gået voldsomt stærkt, og jeg kan slet ikke forstå, at det allerede er nytårsaften. De sidste 12 måneder har været magiske, og på en eller anden mærkelig måde, virker det lidt trist at skulle sige farvel til lige netop år 2019, som har budt på nogle af de bedste oplevelser i mit liv.

Som altid deler jeg, her på årets sidste dag, en top 10 over de bedste oplevelser jeg har haft i løbet af året. Måske synes du, at det er sjovt at læse med, i hvert fald synes jeg selv, at det er en gave, at have de her lister, krydret med billeder. Jeg nyder at kigge tilbage på dem, og hvis du også vil se hvad jeg lavede de tidligere år, så findes mine gamle lister her:

2013 – klik her. 2014 – klik her. 2015 – klik her. 2016 – klik her. 2017 – klik her.

og så selvfølgelig 2018 – her.

Der er altid en bestemt rækkefølge på de 10 oplevelser på min top 10, men i år ville det være mærkeligt at starte noget andet sted, end vores bryllup!

Efter at have brugt to år på at planlægge vores bryllup, var det fuldstændig magisk og vanvittigt, pludselig at sidde i Italien sammen med familie og venner, for at fejre vores kærlighed. Alt gik som jeg drømte om og både omgivelserne og det at vores gæster var rejst væk fra hverdagen og til Italien, gjorde det hele super intenst, på den helt perfekte og gode måde.

Dagene op til brylluppet, inden familien kom var virkelig også nogle fede dage, hvor vi gik med vores forældre og pyntede op og gjorde klar. Den spænding og glæde der lå i luften, var fantastisk.

Når jeg kigger på billederne fra vores bryllup føler jeg mig stadig helt vildt taknemlig og glad for, at vi havde mulighed for – og valgte at holde brylluppet på den måde som vi gjorde. Det hele var så smukt og jeg var så lykkelig! Krydret med alle de smilende ansigter, lækker mad og god musik. Der var intet jeg hellere ville end at opleve det hele igen!


Lige efter brylluppet tog Andreas og jeg fem dage i en lille Italiensk by, hvor vi bare slappede af, sov længe, lå ved poolen, spiste god mad og delte alle de vilde følelser, der boblede rundt i kroppen efter den mest magiske weekend i vores liv. Man forstår ikke de følelser, der vælter rundt i kroppen før, under og efter et bryllup, før man slev er blevet gift. Det er vildt!

Byen vi kom til var præcis lige så rolig og smuk som vi havde drømt om. Den passede perfekt til to nygifte, der bare gerne ville være i tosomhed og uden, at der skulle ske det store.


Sikken en dag! At have alle sine bedste veninder samlet en hel dag og nat til fest og ballade, er simpelthen noget alle burde opleve noget oftere. Selvfølgelig sker det, når man selv invitere til fødselsdag og sådan noget, men der er noget særligt over slet ikke selv at arrangere, men bare at lade sig rive med uden helt at vide hvad der skal ske.

Jeg vil aldrig glemme den dag. Der var virkelig højt humør!


2019 startede ud med en tur til Maldiverne. Jeg har oplevet mange smukke steder i mit liv, men intet slår Maldiverne. Hold nu op! Sandet var hvidere, vandet mere blåt og palmerne ekstra grønne. Det var virkelig et smukt sted og en fantastisk ferie sammen med Andreas og mine forældre, hvor vi bare fik slappet fuldstændig af og nydt det paradis, vi befandt os i. Sådan en tur gad jeg virkelig godt igen!


Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ELSKER at have fødselsdag. For mig er det starten på foråret, lig med forkælelse og samværd med de bedste mennesker, jeg har i mit liv. I år var ingen undtagelse.

Jeg blev fejret på meget fornem vis af min familie, der inviterede på god restaurant og af min mor, der traditionen tro arrangerede mor-datter-hygge hele dagen på min rigtige fødselsdag.

Den efterfølgende weekend havde jeg så inviteret mine veninder til fødselsdag, hvor vi blev delt ind i hold og brugte det meste af eftermiddagen, aftenen og natten på at spille alle mulige slags spil. Det var virkelig hyggeligt – og jeg nyder sådan, at have mine veninder samlet på kryds og tværs.

I år var også året hvor min blog fyldte 10 år! Det er vanvittigt at tænke på, at jeg nu har delt ud i mit liv i mere end et årti!

Jeg fejrede det ved at invitere en række influencer-kollegaer til en times træning hos Pilates CPH, hvor jeg selv er virkelig glad for at gå, efterfulgt af en middag på den bedste italienske restaurant i byen – Restaurant Fabio.Hvis jeg ikke husker helt galt, så blev Andreas og min tur til Cannes i foråret, den sidste tur vi havde sammen til udlandet, inden vi blev gift. Det var virkelig en hyggelig tur! Mine forældre har sommerhus i Cannes, og jeg er kommet der hele mit liv, det betyder at man kender det hele og kan føle sig fuldstændig hjemme i de smukke omgivelser. Det nyder jeg virkelig. Endnu mere dejligt er det, at Andreas heldigvis er blevet lige så vild med området, som jeg er.

På vores tur stod den på afslapning, shopping og en helt masse rosé vin! Så hyggeligt.2019 blev året hvor flere års hårdt arbejde bar frugt, og jeg fik de første kunder i min virksomhed. Det var virkelig en fed følelse!
2019 har virkelig været et bryllups-år. Udover Andreas og jeg er to vennepar blevet gift, og deres bryllupper var virkelig en fed oplevelse, fyldt med kærlighed og gode mennesker. Bryllupper er bare yndlings-festerne!


En kombineret business and pleasure tur til Hong Kong og Vietnam med Preferred Management. Jeg rejse ud for at afholde events for vores influencers, de endte med stor succes og jeg fik også lukket nogle gode aftaler, da jeg var afsted. Jeg elsker at rejse på den måde, hvor jeg både får udrettet en masse og samtidig kan slappe af og nyde de lidt mere eksotiske omgivelser.

Det er vidst heller ikke nogen hemmelig, at jeg elsker at komme tilbage til Vietnam og følge udvikligen i den bydel, hvor vi boede 😉
Tak for et fantastisk år 2019 til alle de dejlige mennesker, venner, familie, forretningspartnere – og jer der følger med her på min blog. Håber I kommer godt ind i 2020 og får en perfekt start på et nyt årti!

Comments


bottom of page