top of page

NOW YOU KNOW…
I torsdags var jeg til kvinde-aften hos beauty klinikken ABRA, der har startet en ny kvindeklub! Hver måned inviterer de kvinder – både kunder og ikke kunder, til en hyggelig aften i deres klinik under teamet ‘Now you know.’ Hver aften har forskelligt tema, men overordnet er aftenerne skabt for, at vi skal have mulighed for at møde nogle nye mennesker og blive klogere på et givet emne.

I torsdag stod den på vinsmagning, og vi blev alle sammen taget med på en rejse til Frankrig, rundt i de forskellige vindistrikter og selvom jeg egentlig allerede synes, at jeg ved rimelig meget om vin, så var der en helt masse nye ting, som jeg blev meget klogere på. Jeg synes, at det er et genialt koncept og stemningen i torsdag var virkelig fed – og de smukke lokaler, der danner rammen om ABRA gjorde ikke aftenen mindre gennemført.

Udover at man kan blive klogere og møder nogle – måske nye veninder? Så har man også mulighed for at booke fremtide behandlinger og købe nye skønhedsprodukter med 20 % rabat. Rimelig lækkert! Jeg har selv fået lavet flere behandlinger hos ABRA gennem tiden og de to piger, der har stedet er virkelig dygtige!

Indlægget her er ikke sponsorere – now you know 😉 Jeg er bare fan og havde lyst til at fortælle jer om det her nye fine koncept.

Kjolen jeg har på er fra Ganni og deres nye kollektion, som havnede i butikkerne i fredags. Jeg er vild med det fine print!

Comments


bottom of page