top of page

24 IDEER TIL DIN KVINDES PAKKEKALENDER

Planlægger du at forkæle din mor, søster eller veninde med en pakkekalender i December? Så er det en rigtig god ide at starte dine indkøb nu. Sørg for, at du har god tid til at finde hver enkelt pakke, så det ikke ender med en mase dyre og dårlige haste indkøb. Bor I sammen kan I også vælge at lave 12 pakker til hinanden og så skiftes til at åbne. Det gjorde min mor og jeg, da jeg boede hjemme og det er faktisk lige så hyggeligt at se den anden åbne og blive glad for gaven, som det er selv at åbne.

Skal du kun ud og købe 12 gaver, kan du lade hver enkelt koste lidt mere og det giver mulighed for lidt bedre gaver. 🙂 Ovenfor kommer jeg med 24 gave ideer til din pakkekalender. Vil du se hvilke 12 ting jeg foreslår til din mands pakkekalender skal du klikke her. 🙂

// Josephine
bottom of page