top of page

3. ADVENTSGAVE – ULD & CASHMERE.


chr
:-)

I denne uge udlodder jeg et V I R K E L I G lækkert og silkeblødt sæt i uld og cashmere. Det er så fantastisk blødt og dejligt at have på. Lige siden jeg fik et sæt, har jeg levet i det!

Sættet har en værdi af knap 2000 kr.

onling_blouse_with_lace_in_sleeve_dark_grey_melange_650DKK_size_36-44_style_no_1006_Fotor_Collage_Fotor

Sådan vinder du: For at få fingrende i ugens adventsgave skal du følge mig på Instagram @josephinehelbrandt, og “like” det billede jeg har lagt op her til morgen, hvor jeg selv har sættet på. (billedet nedenfor)


12388144_10153653291677906_170572945_n

Bagefter skal du smide en kommentar til dette indlæg, hvor du skriver hvad du hedder på Instagram og hvilken i hvilken størrelse du gerne vil have sættet, hvis du vinder. Husk at skriv din mail korrekt så jeg kan kontakte dig, hvis du vinder.

Vinderen trækkes på næste søndag og bliver kontaktet pr. mail og samtidig offentliggjort her på bloggen.

Sidste uges vinder: I sidste uge trak jeg lod om et par super fine øreringe fra Blossom. Ugens vinder er Helle H. Tillykke – Jeg har netop sendt dig en mail.

:-)

// Josephine

This giveaway is for my danish readers only.

bottom of page