top of page

4-STJERNERS MIDDAG


I august sad jeg med tre skønne veninder på altanen i Cannes og kiggede udover havet. 

Vi havde lige fået det lækreste aftensmad, som vi i fællesskab havde lavet, og jeg tror også, at der var blevet drukket mere end en flaske kold hvidvin! 


Det var sådan en fantastisk aften! Det var også den aften, hvor vi aftalte, at vi her i efteråret ville holde vores eget “4 stjerners middag”

I går havde vi så den første ud af fire middag. Desværre var min ene veninde blevet syg, men vi andre tre havde en helt vildt hyggelig aften.

Den første middag var hos Michelle, og hun gjorde det virkelig godt! Maden var virkelig lækker og hun havde dækket bordet rigtig hyggeligt op. Hendes underholdning var jeg også super hyggelig!


Da vi kom fik vi serveret en portobello svamp med frisk spinat, mozzarella og pesto. Den smagt virkelig godt.


Til forret fik vi krabbe salat, som også var også virkelig lækkert, men der var bare lidt for meget. Vi blev helt vildt mætte efter den ret 😉


Til hovedret serverede Michelle en lækker pastaret med rejser, tomat, hvidløg og persille. Det så virkelig godt ud, så jeg glemte alt om at tage et billede, før jeg begyndte.. 


.. Og til dessert fik vi hjemmelavede cupcakes!! Som også bare smagte helt vildt godt!!


Aftenens underholdning blev serveret, mens vi sad og spiste vores cupcakes. Vi fik nemlig en cupcake mere, som vi selv skulle pynte

:-)


// Josephine

Comments


bottom of page