top of page

7 år siden jeg vandt Queen Of ScandinaviaI dag er det præcis syv år siden, at jeg vandt Queen Of Scandinavia. Dengang havde jeg intet begreb om hvor meget den aften, skulle komme til at betyde. 

Fede oplevelser til to internationale skønhedskonkurrencer. Først Miss Supranational i 2009, hvor jeg vandt titlen “Miss Elegance” og så i 2010 Miss Exclusive Of The World, som jeg vandt. Men også muligheden for at drive Queen Of Scandinavia i Danmark med alt hvad det indebære af hårdt arbejde, fede oplevelser, personlig udvikling, et kæmpe netværk og muligheden for, at give de samme fantastiske oplevelser jeg selv har haft ved at repræsentere Danmark ude i verden, til andre smukke og seje danske piger! 

Siden jeg overtog i 2010 har hele fire af mine piger vundet hver deres internationale skønhedskonkurrence. Så mange sejre har Danmark aldrig før haft, på så kort tid. Det er fantastisk, at være med til!

:-)

Tænkt at der allerede er gået syv år!!! Crazy.. 

// Josephine

Comments


bottom of page