top of page

7 Beauty Essentials for the summer


aftersun_Fotor_Collage_Fotor

Jeg synes det er så fantastisk, at det gode sommervejr endelig er ved at kigge frem! I går gik jeg ned til fitness i træningstøj, uden nogen ekstra trøje og det er første gang i år. Det giver bare så meget frihed, at man ikke er nødt til at pakke sig ind og tænke på overtøj inden man går ud af døren.

En anden ting, som man til gengæld skal tænke på her om sommeren, men som også er meget sjovere at bruge tid på, er lækre produkter der beskytter dit hud og hår mens du nyder solen og havet. Jeg har her samlet syv produkter, som jeg ikke kan gå igennem sommeren uden.

Listen indeholder en selvfølgelig en solcream, som jeg altid bruger. Det kan godt være, at jeg er ung og min hud er fin og stram nu, men med alderen vil det ændre sig, og der er ingen grund til at tage forskud på rynker og fine linjer. Solcreamen hjælper mig med at passe på min hud. Derudover har jeg altid en lip balm med solfactor i. Min læber kan godt drille om vinteren når det er frostvejr, men her om sommeren kan solen også godt drille dem lidt. En lækker lip balm med faktor i er et must have.

En lækker hårolie har jeg også altid på mig. Særligt saltvand er hårdt ved mine lokker, og da jeg er glad for mit lange hår, vil jeg også gerne passe på det. Derfor fugter jeg det altid med en lækker olie om sommeren, gerne en der også er skabt til passe på håret i sol og salt. Hvis du finder en der samtidig dufter godt, så lover jeg dig at det bliver din bedste ven hele sommeren 😉

Bodyscrub er naturligvis også et musthave – både sommer og vinter. Efter en dag på stranden er det lækkert med en god scrub, men husk nu at du skal ud i solen igen i morgen, så du må ikke være for hård ved dig selv.

Et andet summer must have er naturligvis en saltvandsspray. Når du har været på stranden hele dagen, og har fået et lækkert natuligt beach-summer look, så hold fast i det, og få det til at varer lidt længere med en god saltvandsspray. Derudover er en aftersun også et afgørende produkt at have i nærheden hele sommeren. Det handler igen om at sørger for og passe godt på din hud, og de skader som solen påfører den.

Sidst men ikke mindst har jeg fuldstændig forelsket mig i den her lækre kokosolie fra Chleoperatra. Den dufter SÅ fantastisk, er økologisk og så fugter den bedre end noget andet produkt jeg har prøvet.

Rigtig god sommer!

// Josephine

Husk at du kan følge min profil på instagram @Josephinehelbrandt

In english: Here you 7 beauty essentials for the summer, that I could not live without.

:-)

Comentarios


bottom of page