top of page

7 ways to make life easier this summer..

'_Fotor_Collage_Fotor

Her får du mine syv bedste tricks til sommerlivet. Håber du nyder det gode vejr og får slappet af. Jeg er heeelt høj over at have ferie. Der er godt nok lidt arbejde der skal klares og et finaleshow på Queen Of Scandinavia i slutningen af juli, men jeg nyder at kunne arbejde fra min computer over alt i verden. Lige nu sidder jeg i mine forældres sommerhus i Cannes og kigger dels udover pool og dels udover havet. Livet er ret godt 😉

1. Fjern sand med baby puder Du står i varmen og kæmper med at børste sand af dine ben og tæer efter en lang dag på stranden. Får du det ikke af, så ved du at det ender i dine sko, bil og lejlighed senere. Et nyt trick er at komme baby pudder på dine fødder før du går i sandet, og så kan det nemlig ikke sætte sig fast på dine fødder.

2. Giv dine drinks nyt liv Varme temperaturere og kølige drikke er et must. Desværre kan varmen hurtigt suge livet ud af dine læskende drikke og gøre dem varme. Ved at forberede nogle lækre isterninger med forskellig smag kan du sørger for at dine drikkevarer holdes kold længere, og samtidig nyde den lækre smag.

3. Undgå rust på din skraber Sommertid og vareme temperaturer betyder barer ben og bikini, men det betyder også at du højst sandsynligt vil bruge din barberskrabere oftere end normalt. Den øgede brug, varmen og fugten i vejret kan betyde at din skraber ruster hurtigere og du risikere at lave skader på din hud og få knopper. Ved at smøre dit barberblad ind i oliven olie mellem dine barberinger kan din skraber holde længere, og du er sikret bløde ben!

:-)
48fe3ccd4ae783bc65a5c78c81b77c12

4. Forbered din hud, så du holder dig brun længere En dag eller to før du hopper ud og nyder solen bør du give din krop en lækker scrub så du fjerner de døde hudceller. På den måde sikre du at farven holder længere. Har du ikke en scrub der hjemme så kan du lave en selv med 1/4 glas med salt, fire spiseske aloe vera olie og 10 dråber lavendelolie (eller en anden duft du kan lide.) Brug kun scrubben på din krop, og hold dig væk fra ansigtet, der har brug for en lidt finere scrub.

5. Te i bikinilinjen Er uheldet ude og du har fået små knopper i bikinilinjen efter din barbering? Du kan få dem til at gå væk hurtigere ved at tage et tebrev med kamillete dampe dem over kogende vand i tre minutter og så komme dem i fryseren så de bliver helt kolde. Derefter lægger du dem i bikinilinjen henover de små knopper i 20-25 minutter og så skulle du hurtigt kunne se forskel.

6. Forvandel dit frizzy stand hår til lækre breach waves Der er stor forskel på om dit strand-hår er frizzy og ukontrolleret, eller om det stråler af naturligt overskud og sommer. Kom lidt olie i dine længder for at sikre et lækkert frist look efter en dag på stranden.

72c93f50a7d3ef787a5aded49a3f2358

7. No makeup En tur på stranden skal gerne føles naturlig og let. Derfor er der heller ikke noget ved at smøre ansigtet ind i makeup inden turen går til stranden. Med et par eyelash extensions får du lækre lange og fyldige vipper hver dag, uden brug af makeup. Eyelash Extensions er et musthave – særligt om sommeren!

Har du andre gode sommer tips der gør sommerlivet lidt lettere? Så del gerne i en kommentar nedenfor

:-)

// Josephine

bottom of page