top of page

A BRAND THAT KEEPS SURPRISING MEDet her brand har aldrig været en af mine favoritter, og jeg er altid gået lige forbi deres butik i København uden så meget som at overveje at gå der ind. Jeg tror, at der er mange andre unge kvinder, der har det på samme måde? Jeg ved ikke rigtig hvorfor, men jeg har aldrig følt, at Esprit var et brand for mig, men det har virkelig ændret sig nu.

De sidste par år har Esprit udviklet sig og er blevet mere moderne. Det har også været medvirkende til, at jeg har ændret min holdning til brandet. Jeg synes ikke længere, at det er et tøjmærke for ‘den trætte mor, der bare gerne vil have noget hyggeligt tøj på,’ i stedet er det blevet et trendy brand, der følger moden og tilbyder nogle flotte styles i høj kvalitet.

I dag gad jeg rigtig godt gå med deres tøj, og når jeg kigger på deres hjemmeside, er der flere styles, som jeg bliver fristet til at klikke hjem. De ni items jeg har samlet ovenfor er mine favoritter, og blandt dem er jeg særligt vild med den grå kjole med frynser, den grå sweater med gule og blå striber og så de høje sorte støvler. Hvad tænker du? Er jeg den eneste, der har ændret min mening og syn på brandet? 🙂

De tte indlæg er lavet i samarbejde med Esprit.

English: This brand has never been one of my favorites and I have always walked past the store in Copenhagen, never even ben thinking about going in to the shop to have a look. I guess many of other young ladies feels the same way? I don’t know why but I have always felt that Esprit was a brand for me. But that has absolutely changed now.

The last couple of years Esprit has defiantly developed a more modern style and that have changed how I look at the brand. Now it’s no longer a brand for ‘the tired mother who just want to wear something cosy’-type but instead a stylish brand following the trends and offering high quality items.

Today I would love wear many of their items, and having a look at their website I was tempted to buy multiple things. The nine items I have collected above, is my favorites! Especially I like the gray dress with frills, the grey sweater with yellow and blue stripes and black high heel boots. What do you think? Am I the only one who have changed my opinion?

This post is made in collaboration with Esprit.

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Youtube here Snapchat: Jhelbrandt

bottom of page