top of page

A DAY THAT I HAVE BEEN LOOKING FORWARD TO…
I dag er en fantastisk dag – en dag som jeg har set frem til siden jeg forlod Danmark, efter en helt fantastisk sommerferie. Årsagen til det gode humør er, at min mor lander på Bali i dag og skal nyde den skønne paradis ø sammen med Andreas og mig de næste 10 dage. Jeg elsker at bo i Asien, og jeg kan slet ikke forestille mig hvor trist det bliver, når vi en dag skal tilbage til Danmark, men samtidig savner jeg min familie og veninder rigtig meget. Derfor bliver jeg også sindssygt glad, når de tager sig tid til at komme ud og besøge os.

Heldigvis for mig, så lander min mor i dag og allerede i midten af oktober kommer min fantastiske barndomsveninde Marie på besøg.

Husk at du kan følge mit asiatiske eventyr på Snapchat: Jhebrandt og Instagram: @josephinehelbrandt

English: Today is a good day – a day that I have been looking forward to since I left Denmark, after a fantastic summer holiday. The reason why is because today my mother will arrive in Bali and spend the next 10 days with Andreas and I. Living in Asia is amazing, and I can’t even imagine how sad it would be to return back to Denmark for good, but at the same time I really miss my family and friends. Therefore it is so nice when they take their time to come and visit us.

Lucky for me my mother will arrive today and already in the middle of October the next guest will arrive – my dear friend Marie, who I have known almost my entire life! I’m so happy.

Remember that you can follow my Asian adventure on Snapchat: Jhelbrandt and Instagram: @josephinehelbrandt

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Youtube here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page