top of page

A NEW OUTFIT // THE LITTLE ORANGE DRESS

Jeg elsker når et item i min garderobe, kan bruges på forskellige måder til forskellige anledninger. Netop dét kan min nye orange kjole.

Jeg synes, at den er super cool med mine lækre sneaks fra CS15 By Cashott og en høj hestehale, men jeg kan også lige forestille mig, hvor godt den vil fungere med store bløde krøller og et par høje hæle – måske endda i matchende orange farve? I hvert fald var den virkelig god at have på, da vi besøgte Hué for et par dage siden. Den matchede fornemt til de flotte farver i den gamle kongeby, og samtidig var den dejlig luftig i det varme vejr.

Jeg købte kjolen på vores forlængede weekendtur til Kuala Lumpur. Den er fra H&M – og selvom jeg normalt går uden om de butikker, som jeg kender hjemmefra, når jeg shopper i udlandet, så følte jeg en stor trang til at besøge den svenske modegigant, da butikken pludselig lå for mine fødder. Måske fordi H&M ikke findes i Vietnam, og at det derfor var lang tid siden, at jeg havde shoppet i den budget-venlige og stilbevidste concept store. 😉

Jeg kan desværre ikke finde et link til kjolen online, men måske den findes i din lokale H&M butik?

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

コメント


bottom of page