top of page

ADVENTSKONKURRENCE // VIND STRIPLAC NEGLE KIT!

rp_78-400_Striplac_Starterkit_Composing.png
78-400_Striplac_Starterkit_Composing

Glædelig jul! Jeg håber at julestemningen er høj hjemme i Danmark. Jeg må indrømme at min julestemning lidt er forsvundet efter jeg er landet her i Thailand mellem palmer, strand og kokosnødder. Alligevel glæder jeg mig over, at jeg i dag har mulighed for at forære endnu en heldig læser en adventsgave, og ikke mindst sætte gang i den sidste af årets fire adventskonkurrencer. Jeg ved godt, at fjerde søndag i advent var i går, men her i varmen og på grund af flyvetur og tidsforkeld har jeg glemt dagene lidt, og derfor overså jeg også at det var søndag i går.

Sidste uges vinder: Vinderen af sidste uges adventskonkurrence, kan se frem til en lækker eftermiddag hos frisør og makeup artist Linette Kressner. Hun skal nemlig forkæles med en lækker hårkur, en klipning, retning af bryn og til sidst får hun lagt en flot makeup. Den heldige vinder er Sophia Bernow Lyngesen. Stort tillykke. Du modtager en mail fra mig

:-)

ADVENTSKONKURRENCE NR. 4 // VIND ET  ALESSANDRO STRIPLAC NEGLE KIT! Striplac er verdens eneste neglelak, der holder betydeligt længere end traditionel neglelak, vil ikke afskalle og kræver ingen opløsningsmidler eller acetone til fjernelse. Striplac er simpelthen pillet af neglen, når farven ændres. Striplac er ikke desto mindre en neglelak og ikke en folie. Striplac består af et elastisk og fleksibelt plastik, der er absolut ubrydelig og brudsikkert. Og når den tages af efterlades, den naturlige negl nedenunder tilbage sund og ubeskadiget. Striplac er for kvinder, der ikke ønsker kunstige negle eller UV manicure, men en langvarig, crack-resistent finish, som man selv kan fjerne. Spriplac kit indeholderder de seks elementer du kan se på billedet øverst.

Besøg Alessandros hjemmeside – Klik her

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN: 1) Del dette link: (http://josephinehelbrandt.bloggersdelight.dk/2013/12/striplac/ ) på din facebookprofil, med en teksten “Er du også træt af neglelak der krakelere efter et par dage? Med StripLac får du en neglelak der holder flere uger uden at skalle, og du kan tage den af igen helt uden brug af neglelakfjerner. Deltag i konkurrencen om et StripLac kit her“

2) Send mig en mail  til josephine@helbrandt.dk, med dit navn, telefonnummer og et billede af din facebookvæg, som dokumentation for at du har delt linket. Husk at skriv “adventskonkurrence” i emnefeltet.

Held og lykke!

// Josephine


コメント


bottom of page