top of page

Afrejse til Miss Bride Of The World 2014


IMG_5597.JPG

I dag rejser smukke Rikke Jørgensen afsted for at repræsentere Danmark ved den internationale skønhedskonkurrence – Miss Bride Of The World.

Sidste år blev den internationale konkurrence vundet af danske Christina Mikkelsen og derfor er Rikkes opgave at forsøg at bevare trofæet på danske hænder!

:-)

I 2010 repræsenterede Rikke Danmark ved konkurrencen Top Model Of The World. Derfor har hun noget erfaring fra tidligere som forhåbenligt vil komme hende til gode nu.

Her fortæller hun lidt om sine forberedelser og hvad hun glæder sig aller mest til!


IMG_5598.JPG

Forberedelse til Miss Bride Of The World Forberedelserne til Miss Bride Of The World i Beijing er mange. Først og fremmest har jeg været ude og anskaffe mig en masse lækre kjoler og heriblandt en brudekjole, da finalen slutter af med, at man hver især bære en brudekjole.

Forberedelserne har også stået på  farvning af mit hår og nye extensions, manicure og eyelash extensions.

Ugen op til jeg skal afsted har jeg brugt på at få ordnet alle disse ting, så jeg ser elegant og præsentabel ud når jeg ankommer til Beijing natten mellem den 2 og 3 nov. Derudover har jeg været inde og læse en masse fakta og spændende ting om Kina og læst om de seværdigheder vi skal ud at se. Det betyder meget at vide noget om det man reelt er ude at opleve på turen, og dernæst viser det også at jeg er engageret i det vi skal, har interesse i det og kan deltage aktivt og svare på spørgsmål hvis jeg bliver spurgt.

På turen skal vi også medbringe en gave. Jeg kommer fra H.C.Andersens by Odense og tænkte derfor at det kunne være en god ide at købe bogen med alle H.C.Andersens eventyr i, så det gjorde jeg. Jeg ved at kineserne elsker H.C.Andersens eventyr, så jeg håber min gave vækker positiv overraskelse.

Det glæder jeg mig mest til Jeg glæder mig til at møde alle de andre piger. Glæder mig til at skulle tilbringe en uge med så mange piger fra den ene ende af verden til den anden. Dernæst glæder jeg mig ufatteligt meget til det store finaleshow lørdag d. 8 nov. Jeg skal ned og vise hvad jeg kan og at jeg er den rigtige vinder af Miss Bride Of The World 2014.


IMG_5427.JPG

// Rikke

Både her på bloggen og på Instagram @Queenofscandinavia kan du følge med i Rikkes eventyr i Kina. Du kan også følge Louise der lige nu repræsentere Danmark ved Miss Globe i Albanien, Josefine der i Japan kæmper for de danske farver ved Miss International og Rosa Jacobsen og de andre nye misser der henover de næste måneder rejser afsted for at repræsentere Danmark internationalt!

God fornøjelse 😉 // Josephine

Comments


bottom of page