top of page

Afrejse til Miss Exclusive Of The World 2014!


Kufferten er pakke og jeg har forhåbentlig ikke glemt noget! Selvom det er anden gang jeg rejser afsted for, at repræsentere Danmark til en international skønhedskonkurrence er nervøsiteten for, at jeg skulle have glemt noget ikke blevet mindre! Sådan lyder det fra Iben kort før hun tog afsted til den internationale skønhedskonkurrence Miss Exclusive Of The World  2014. 

I 2012 repræsenterede Iben for første gang Danmark ved en international skønhedskonkurrence. Nu er det anden gang hun er afsted og både hende selv og jeg har store forventninger til hendes placering – særligt nu hvor hun har lidt erfaring bør hun kunne tage sejren med hjem.

Jeg følger dog, at jeg er bedre forberedt til denne konkurrence end til den første – mest af alt mentalt. Jeg ved nu hvordan det er, at stille op til en international skønhedskonkurrence.

Sidste gang havde jeg brugt rigtig meget tid på, at forbedre mig på alle mulige tænkelige måder, og det er også kommet mig til gode i denne konkurrence. På billeder og video fra den sidste konkurrence jeg deltog i har jeg kunne se hvilket tøj og smykker som har været flottest og og mest velegnet til de forskellige situationer. Det har gjort det nemmere for mig at pakke denne gang. Jeg har også  fået lavet negle og vipper, ikke fordi jeg behøvede det – men fordi det spare tid når jeg er afsted til konkurrencen. Så nu er jeg klar til, at rejse til Izmir i Tyrkiet og føre Danmarks til tops ! Jeg skal ihvertfald gøre alt hvad jeg kan, det er helt sikkert!

Comments


bottom of page