top of page

Alle dage er en fest …

Weekenden har været helt fantastisk. Jeg havde egentlig besluttet mig for at holde alkoholfri weekend, men det blev lige pludselig meget svært, når festen bankede på døren sådan helt af sig selv.  Jeg har haft det helt vildt sjovt og ikke fået ret meget søvn, derfor er det også tiltrængt, at det nu er blevet hverdag igen, og tid til mere søvn og seriøst arbejde. (lige indtil næste weekend ;-))


Jeg nyder mit liv helt vildt meget for tiden, og er begyndt at blive god til at prioritere mere tid med mine skønne veninder. At være sammen med dem, giver mig glæde og energi mange dage efterfølgende. I den her weekend har jeg bl.a. set min veninde Mille, som kom forbi til grillmad og god vin! Mille er den af mine veninder der skiller sig mest ud fra ”flokken.” Hun siger ALTID sin mening(nogen gange burde hun lærer at holde bøtte;-)) Det kan både være irriterende, men også rigtig rart, hvis man bare har brug for et ærligt svar. Mille er super god at diskutere med, vi er næsten aldrig enige, så vi får altid øvet vores argumentationsevne ;-)) Vi fik også snakket om, at Mille nok skal med indover og hjælpe mig, når jeg skal kører min næste omgang Queen Of Scandinavia. Det bliver super fedt at få hende med på holdet!


Søndag morgen vågnede jeg i Michelles seng. Efter en virkelig sjov aften på ZEN, var det rart at hun ikke, som normalt, vågnede kl. 07.00, men hun trak den helt til kl. 10.30 😉

Da vi vågnede, kørte vi en tur ind til byen og fik gået alle tømmermændene af os. Det var virkelig hyggeligt at sidde med benene udover vandet i Nyhavn, med en lækker sandwich.

Mine næste søndage kommer helt sikkert til at forgå med flere gåture i København. Det var virkelig rart. 


I aften skal jeg spise middag med mine to skønne veninder, som jeg har kendt helt tilbage fra børnehaven og folkeskolen. Vi skal ind i min veninde Carolines nye lejlighed på Frederiksberg. Jeg glæder mig super meget til at se den, og til at hygge med pigerne, men først skal dagens arbejde overstås, og jeg skal et smut ind til byen og have byttet noget tøj.

// Josephine

Comments


bottom of page