top of page

Avec mon amie..

Jeg har aldrig før haft fysisk svært ved at komme ud af sengen. Det var tilfældes i morges.  Mine lår og min bagdel vil virkelig ikke samarbejde i dag. De er meget ømme, efter at jeg i går blev trukket gennem Fitness World af en af mine gode venner. Jeg håber, det når at gå lidt over, inden jeg hopper i danseskone og skal i byen med to af mine gode veninder i aften..


I dag er en dag der står i venindernes tegn. Jeg har savnet mine skønne veninder, mens jeg har været på ferie, så ud over en farlig tøsebytur i aften, kører jeg om lidt hen og henter min bedste veninde Michelle. Vi har aftalt, at kører ind til byen og spise frokost. Det er faktisk sjældent, at vi forkæler os selv med at spise ude, så det glæder jeg mig til. 


Først vil jeg dog se, om jeg ikke kan få trukket min ømme bagdel gennem IKEA. Med alt det nye tøj jeg har købt i Dubai og Indien, så mangler jeg nogen bøjler. .. og ja, så kunne jeg heller ikke helt holde pungen i tasken i går, da jeg var et hurtigt smut forbi Frederiksberg Centeret. Jeg købte en ny kjole og de her fine stiletter.


// Josephine

Comments


bottom of page