top of page

BACK ON TRACK


Inden jeg rejste til Vietnam havde jeg totalt tjek på min træning og sunde kost, men det er som om at travlheden har taget lidt over, og jeg får ikke besøgt træningscenteret så ofte som jeg gerne ville.

I den her uge er jeg i København, hvor jeg har en masse arbejde. Men derudover er mit mål også at få trænet en masse og komme igang igen. Når først man er inde i et godt flow, så bliver det lidt nemmere

:-)

Der hjemme i Odense har jeg ogå mit lille træningshjørne som jeg tidligere har fortalt jer om, og jeg tænkte at det måske var på tide at få et nyt redskab til samlingen. Det er også en god måde, at holde motivationen oppe og sikre at der hele tiden er nye og sjove øvelser at lave.

Jeg er blevet rigtig glad for mit lille hjemme-fitness. Det betyder at jeg kan få rørt mig lidt, selvom jeg måske ikke har tid til at gå ned i centeret. Hvis du selv overvejer at købe lidt træningsudstyr til hjemmebrug, så vil jeg anbefale MMAshop. De har virkelig mange fede produkter

:-)

// Josephine


billede

Comments


bottom of page