top of page

BARNDOMSVENINDER I BYEN
Jeg sidder i Split lufthavn og venter på mit fly til Nice. De andre piger er lige gået ombord på flyet til København, og derfor er jeg nu for en kort stund efterladt til mig selv, et par timers ventetid og en kamerarulle fuld af nye gode minder.

Det har været fem fuldstændigt fantastiske dage i Kroatien. Det har været vildt fedt at opleve landet, og endnu federe at have fem hele dage sammen med to af de veninder, der går aller længst tilbage. Jeg er ikke i tvivl om, at de to piger vil være i mit liv for altid, men at vi kan blive ved med at lave nye minder, knytter os uden tvivl tættere sammen. Vi har slappet af, nyt solen, oplevet, spist, spillet spil, snakket, og i går udforskede vi også det kroatiske natteliv.

Jeg havde egentlig forventet, at kroaterne var gået mere amok over, at de vandt over Rusland i VM i går. Så snart kampen var slut, virkede de som om de slet ikke tænkte på fodbold længere. Hvis det i stedet havde været Danmark, der havde banket russerne, så tror jeg nok, at der havde været gak og løjer i de danske gader. Sådan var det ikke helt her, men vi havde heldigvis stadig en rigtig god aften, der indebar dans under åben himmel til den lyse morgen.

Der kommer snart flere billeder og så travel vlog fra min tid i Kroatien, men først går turen til Sydfrankrig, hvor jeg skal nyde nogle gode dage sammen med min familie i vores sommerhus.

Comments


bottom of page