top of page

Barndomsveninder og arbejde..

I går aftes havde jeg en super hyggelig aften med to af mine skønne veninder.
Vi var inde i min barndomsveninde, Carolines, nye lejlighed på Frederiksberg.
 Den er super lækker, og hun har fået den indrettet rigtig godt. 
Marie og Caroline er to veninder jeg kender helt tilbage fra børnehaven og folkeskolen. 
Det er altid sindssygt hyggeligt at se dem, og selvom der kan gå lidt tid mellem vi ses, så er der altid den samme gode og sjove stemning, når vi er sammen.

Billede af Caroline og jeg fra vores tur til Cannes i august.


Marie er lige startet på nyt studie, og havde derfor en masse lektier hun skulle hjem til. Derfor blev det ikke en sen aften, vi kørte hjem allerede omkring kl. 21.30, og det passede mig rigtig fint. Jeg havde nemlig en masse arbejde, som jeg lige skulle have gjort færdigt inden castingen på Miss Global Teen i eftermiddag. Jeg glæder mig meget til at se de piger, der har tilmeldt sig, og finde Danmarks repræsentant til Miss Global Teen 2012 i Argentina.

Et MEGET gammelt billede fra 2007 af Marie og jeg, efterfulgt af et lige så gammelt billede af os alle tre 😉Sidste gang en dansker deltog i konkurrencen var i 2010, hvor Agnes Hekla repræsenterede Danmark. Ugen før Agnes rejste af sted til den internationale konkurrence, havde hun ALDRIG haft et par stilletter på. Hun var slet ikke kendt i branchen og havde aldrig lavet noget modelarbejde. Alligevel kom hun hjem til Danmark med en titel. Der er altså ingen krav eller forventninger, til de piger der kommer til casting.
Du kan nå at lærer alt det, som du skal kunne for at komme til tops i Argentina. 

Til at hjælpe mig med at bedømme pigerne får jeg, som sagt, hjælp af Miss Supranational Denmark 2012, Julia, som netop et kommet hjem fra Polen.


Interesserede piger kan stadig nå at tilmelde sig castingen. Det er ved at være for sent til at sende en mail og tilmelde sig, men så kan man sende mig en sms med navn og alder til 50500600. Derefter sender man en mail med ét billede af sig selv til josephine@helbrandt.dk

Den heldige pige der skal til Argentina i november kan også se frem til at modtage min håndbog “Sådan vinder du en international skønhedskonkurrence” som indtil nu har bragt ALLE der har læst den til tops internationalt. 

// Josephine

Comments


bottom of page