top of page

BEAUTY WEEK


Desktop18

Den her uge har været helt fantastisk. Den har bl.a. budt på en enkelt dag på studiet, og den dag endte i en total optur. Mine to medstuderende og jeg fik besked om at vores tv-indslag er blevet særligt udvalgt af TV2 FYN til at blive vist på TV :-).

Resten af ugen har jeg arbejdet på Queen Of Scandinavia, været sammen med mine veninder og været til Copenhagen Fashion Summit i operahuset. Det var vildt spændende og det glæder jeg mig til at fortælle mere om! Derudover er jeg hele ugen blevet forkælet af tre forskellige kvinder, der rigtig har nusset om mig og gjort mig helt klar til min fødselsdagsfest i morgen! Camilla fra Camillaswellness har tryllet med mine vipper igen. Jeg kommer fast hos Camilla hver tredje uge for at få fyldt mine vipper op, og det er altid en rigtig god oplevelse. Camilla er den dygtigste vippetekniker, jeg nogensinde har fået lavet vipper af. Hende vil jeg varmt anbefale! Eyelash Extensions er den travle kvindes bedste ven! Nu bruger jeg meget mindre tid på at gøre mig klar og komme ud af døren!

En anden kvinde jeg også besøger fast er Mi fra klinik Lovelyskin. Den flotte farve på mine negle er blevet lagt hos dem. Farven holder i ca. 14 dage, skaller ikke og holder mine negle pæne i meget længere tid end alm. neglelak! Skønt!

:-)

Sidst men ikke mindst har jeg i går og i dag besøgt Anne fra AnneQSkincare på Christianshavn. I går fik jeg en ansigtsbehandling og i dag var jeg på besøg endnu engang for at få lidt farve på kroppen. Nu er jeg klar til at vise de bare ben frem i morgen! 😉 Jeg glæder mig til at fortælle jer meget mere om mine besøg hos Anne. Hun kan virkelig trylle – så der er gode råd og en varm anbefaling på vej i næste uge!

Rigtig god weekend!

// Josephine

Comments


bottom of page