top of page

BILLEDER FRA “MISS MIDDAG”


God mad, masser af farverige cocktails og en masse smukke “Queens Of Scandinavia” .. Så har man opskriften på en rigtig god aften! 

I går havde jeg arrangeret “Miss Middag” for alle mine skønne vindere af Queen Of Scandinavia. Desværre havde sygdom ramt en del af pigerne, men vi 9 der var af sted havde en rigtig sjov og hyggelig aften!

Vi startede med en middag på Dalle Valle. Der blev selvfølgelig snakket en masse om internationale skønhedskonkurrencer, oplevelser og forberedelser. Da vi havde spist tog vi på “Baglokalet” og fik et par flasker vin og nogen gode cockatils. Det er helt vildt så meget opmærksomhed pigerne tiltrækker. En ung mand gik lige ud foran en Taxa, fordi han ikke kunne få øjnene fra mine piger på den anden side af vejen. 😉 Men stakkels mand dog, jeg kan godt forstå ham, de er virkelig smukke!!

:-)


Da natten så begyndte at falde på, og ZEN åbnede på den anden side af gaden, samlede vi vores ting og gik der over. Der kom der for alvor ild under pigerne og festen gik i gang. Der blev grinet, drukket cocktails, knækket stilethæle 😉 (Ja stakkels Mitzi knækkede hælen på sin stilet. Heldigvis havde jeg et par flade sko i tasken hun kunne låne) og ikke mindst danset!! 


Efter en fantastisk aften i går, glæder jeg allerede til næste gang vi skal ud!

Comments


bottom of page