top of page

BILLEDER OG UPDATE FRA MRS. WORLD


Mrs1
image-3
Mrs

Den smukke pige på billederne af Nathalie. Hun er netop nu i Kina for at repræsentere Danmark ved den internationale skønhedskonkurrence Mrs. World – Den eneste skønhedskonkurrence i verden for gifte kvinder. Det er første gang, at jeg har sendt en pige afsted til denne konkurrence, så jeg har meget spændt på at se, hvordan det går for hende

 Nathalie skriver hjem, at hun selv føler, at det går rigtig godt indtil nu. Hun fortæller, at hun følger de regler og retningslinjer jeg har beskrevet i min håndbog “Sådan vinder du en international skønhedskonkurrence”. Hun fortæller også, at der kun er to blondiner med i konkurrencen, og det ser hun som en stor fordel.

“Vi er kun to lyshårede, så presse vil ret gerne tage billeder af os.” fortæller hun.

Inden afrejse skrev Nathalie lidt om hvordan hun har forberedt sig på den store konkurrence. Det kan du læse her.

// Josephine

Så er dagen endelig kommet hvor jeg skal afsted og jeg kan knap nok forstå det. Lige siden at jeg fik datoen bekræftet for 3 uger siden har jeg knoklet for at finde sponsorer og gøre mit bedste for at følge Josephines Håndbog, sådan at jeg kan være så godt forberedt som muligt. Heldigvis har der også været meget stor hjælp at hente hos de skønne piger, der tidligere har vundet Queen Of Scandinavia, som har været utrolig hjælpsomme og givet mange gode råd med på vejen.

Jeg har altid været en trygheds narkoman og været afhængig af at færdes i trygge og velkendte rammer – nu bliver jeg revet ud af min comfortzone og skal til at stå på egne ben, hvilket bliver en kæmpe personlig udvikling takket være Josephine Helbrandt og Miss Queen Of Scandinavia. Jeg vil gøre mit bedste, det her en drøm som går i opfyldelse. Jeg stræber efter toppen

Knus fra Nathalie


Comments


bottom of page