top of page

Bolingindretningen er i fuld gang!


Indretningsarkiteken her er på hårdt arbejde! 😉 Andreas og jeg er i fuld gang med at måle op og tænke kreativt på vores nye fælles adresse. Der skal findes på smarte opbevaringsløsninger uden at gå på kompromis med hygge og god indretningsstil. Det kan godt være svært, men vi gør vores bedste, og heldigvis er vi begge (nok mest mig) ret vilde, med at indrette og forme vores nye fælles hjem..

Jeg har lavet det her lille moodboard der meget godt beskriver hvilke tanker jeg har i mit hoved, om vores indretning.. Så må vi håbe Andreas er med på den. Lige nu tænker han sikkert, at jeg er for tidligt ude med detaljerne, og at vi først lige skal have de store træk og møbler på plads først.. Men jeg kan simpelthen ikke lade være. Jeg er vild med boligindretning, og jeg elsker at kræse for deltajerne i mit hjem..

// Josephine

Comentarios


bottom of page