top of page

Brunch-date & vipperDet har været sådan en dejlig dag i dag! Selvom jeg lige for tiden føler, at hele mit liv foregår på redaktionen på Ekstra Bladet hvor jeg pt arbejder non-stop, så havde jeg i dag et skønt lille pusterum til en brunch date med Carla!

Mad og kaffe laver seriøst byens bedste brunch! Og jeg tager hellere end gerne hele vejen fra Østerbro til Vesterbro for at spise min brunch lige præcis der.

De har de lækreste ting at vælge imellem. Du får et menukort og så vælger du selvom om du vil have tre, fem eller syv retter. Der er noget for en hver smag, og en hver størrelse sult.  – Og så gør det jo heller ikke noget, at det bare ser mega lækkert ud når det bliver serveret!

:-)

Efter en skøn morgenmad tog vi ud til Lash Lab på Christianshavn. Det ubetinget bedste sted, at få lavet vipper i København.

Jeg har altså besøgt flere af mine favoritsteder i dag, inden turen til Rådhuspladsen og på arbejde. Vi er ved at optage de sidste ting til Jagten, et program jeg er tilrettelægger på. Jeg glæder mig til, at fortælle jer mere om det når vi er færdige.

Nu vil jeg putte mig ned under dynen med Andreas. Jeg har brugt min aften på Istedgade på at optage, så jeg iskold!

Godnat

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page