top of page

Can’t help it!


I know.. Sommerfugle i maven, og konstant begrejsting over snart at have fødselsdag er forbeholdt børn, men altså. I can’t help it. Jeg glæder mig som et barn til min fødselsdag og sådan er det hvert år!

Jeg har fødselsdag den 28 april, og jeg plejer altid at gøre et ret stort nummer ud af det. Det har jeg også tænkt mig at gøre i år. Fødselsdage skal gerne fejres over flere dage, og der skal både danses med veninderne og spises lagkage med familien.

Noget som jeg synes folk skal blive bedre til er, at holde en stor fest og fejre sin fødselsdag. Uanset om det er rundt, eller om du lige som mig blot fylder ulige 23. Og så husk ikke! Til en god fest, der hører også god musik! Jeg har en rigtig god ven der er DJ, og når han kan lokkes til at stå bag pulten på min fødselsdag, så er jeg intet mindre end lykkelig. Så ved jeg at dansegulvet er proppet hele natten 😉

Hvis du ikke, ligger inde med en god DJ-ven, så er du heldig at man kan leje sådan en for en aften hos Musikdj.dk .. Bare et lille tip. For god musik, må man altså ikke gå ned på 😉

Åh hvor jeg glæder mig til den 28 april! 😉

// Josephine

billede

Comentarios


bottom of page