top of page

CHAMPAGNE CELEBRATION // SE HVOR JEG NU FLYTTER HEN
Jeg nåede lige præcis at være hjemme fra Vietnam i seks dage, og så havde Andreas og jeg igen lagt flytteplaner. Tingene er gået sindssygt stærkt, og lige nu virker det ret surrealistisk, at vi allerede skal til at pakke alle vores ting i flyttekasser om mindre end tre måneder – de fleste ting er ikke engang pakket op at flyttekasserne efter vores hjemkomst.

Den her gang rykker vi ikke udover landets grænser, i stedet har vi købt en lejlighed på Østerbro, kun knap 200 meter fra den lejlighed som vi boede i, inden vi flyttede til Vietnam. Yndlings nabolag! Jeg havde egentlig glædet mig til en længere process med at finde den helt rette lejlighed og synes, at det lød vildt hyggeligt, at skulle bruge sine søndage på at cykle rundt til åbent hus og kigge på nye potentielle hjem.. men.. sådan skulle det altså ikke gå.

Da Andreas fik nyt job og tog tilbage til Danmark en måned før mig, kom det ret hurtigt til at trække i ham, det der med at komme tilbage og bo i København, i cykelafstand fra hans nye kontor. Jeg elsker også at bo i byen, så vi begyndte stille og roligt at tjekke lejligheder på nettet allerede inden jeg kom tilbage til Danmark. Jeg må indrømme, at der var langt imellem de lejligheder, der fangede min interesse, men da jeg så sad alene en aften på min sofa i Vietnam, faldt jeg over den her lejlighed. Jeg synes, at den så helt perfekt ud, og selvom der skulle lidt overtalelse til, så fik jeg lokket Andreas ud og kigge på lejligheden. Han ville egentlig gerne vente til vi begge to var tilbage i Danmark. Jeg var nærmest klar til at lægge et bud, inden jeg overhovedet var kommet tilbage, men selvom Andreas var lige så vild med lejligheden, som jeg var blevet bare ud fra at se billederne, så mente han alligevel, at vi skulle vente med at lægge et bud, til at jeg havde været inde og se den i virkeligheden. Nok meget klogt, for det er sku mange penge at give for noget, man ikke engang har set.

Der gik jeg så rundt i Vietnam og var sikker på, at lejligheden ville blive solgt inden jeg overhovedet fik plantet mine fødder på dansk jord. Det var heldigvis ikke tilfældet, og derfor kunne jeg tage ind og besøge lejligheden kun få dage efter, at jeg igen var i Danmark. Jeg blev kun mere vild med lejligheden af at besøge den i virkeligheden, og dagen efter tog jeg så min mor med der ind, for at høre hendes mening.

Derfra er det gået stærk. Vi bød på lejligheden samme dag og fik den endelige bankgodkendelse i forgårs. Det blev naturligvis fejret med underskrivelse af købskontrakt og champagne på mine forældres terrasse.

Vi overtager lejligheden den 1. august, og jeg glæder mig helt vildt til det næste store eventyr, som det bliver at flytte ind i vores drømmelejlighed!

På billedet ovenfor har jeg jeans på fra New Look, blazer fra Zara og skjorte fra Ganni.

JEG SÆLGER UD AF GARDEROBEN ONLINE

Hvis du vil hjælpe mig med at minimere antallet af flyttekasser, som jeg skal have med til Østerbro, så hop ind på min Second Hand shop og giv mit tøj, smykker, sko og tasker et nyt hjem 🙂 (KLIK HER)

Comments


bottom of page