top of page

CHRISTMAS EVE GIVE AWAY..


den her_Fotor

24 december er for mig lig med all in på hygge, familie, god mad og gaver. Jeg ELSKER at få gaver, men jeg elsker også at give dem. Særligt til dem som betyder noget for mig, og som har jeg har lyst til at give noget igen til. I den kategori kommer selvfølgelig min mor, min far og Andreas, men der ligger også mine faste følgere her på bloggen.

Det er jeres skyld, at bloggen fortsat vokser, at jeg blev nomineret til årets modeblog 2015, og at jeg vandt en tredje plads ved kåringen af Danmarks bedste sundhedsblog. Det er også takket være jer, at jeg fortsat efter seks år, stadig synes det er sjovt at dele mine tanker, mit arbejde og mit klædeskab med jer, og dertil kommer alle de sjove oplevelser som følger med bloggen.

Derfor skal I naturligvis også have en julegave fra mig. I dag har en heldig læser mulighed for at vinde ovenstående produkter fra Max Factor til en værdi af ca. 800 kr.

For at deltage i konkurrencen skal du følge min profil på Instagram @Josephinehelbrandt – og like det billede som jeg har lagt op her til morgen.  Bagefter skal du skrive en kommentar til dette indlæg. Husk at skriv din mailadresse, så jeg kan kontakte dig hvis du vinder,

Vinderen trækkes på søndag og bliver offentliggjort her på bloggen.

Jeg håber, at I alle sammen får en helt fantastisk juleaften med jeres nærmeste! Glædelig jul

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page