top of page

DAGBOG OG BILLEDER FRA MISS FACE OF BEAUTY INTERNATIONAL


20131112-113043.jpg

Lige nu er mine 2 x Josefine i Thailand. Den ene, Josefine Egebjerg, vandt sidste år den internationale skønhedskonkurrence Face Of Beauty International, og er derfor rejst tilbage til Thailand for i år at give sin krone videre. Den anden Josefine, Josefine Holdt, er dette års danske repræsentant ved konkurrencen. Jeg har løbende haft kontakt til mine to piger, som begge fortæller, at de nyder Thailand, oplevelserne, varmen og ikke mindst mødet med pigerne fra alle de andre lande. Mens Josefine Holdt har travlt med at koncentrere sig om konkurrencen og få gjort et godt indtryk på dommerne, har Josefine Egebjerg haft tid til at skrive lidt hjem om alle deres oplevelser. Læs med her

:-)

// Josephine

20131112-112840.jpg

Jeg ankom til Bangkok for en uge siden og blev kørt direkte ud til en middag, hvor jeg mødte alle deltagerne. Der er nogen rigtig smukke piger med i konkurrencen i år og udover Miss Denmark, har jeg allerede fundet mine favoritter.

Onsdag drog vi mod Pattaya, der ligger ca. 2 timer væk fra Bangkok. Vi hilste på Pattayas premierminister, som vi også tilbragte hele torsdagen sammen med. Torsdag bød på en masse oplevelser. Vi startede med at besøge de Thailandske marinesoldater, og fik en rundvisning på deres båd. Derefter tog vi ud til et center, der redder havskildpadder. Som sidste års vinder var jeg en af de heldige piger, der fik lov til at sætte en havskildpadde tilbage i havet.

Derefter tog vi videre til en skole, hvor flere små børn havde forberedt en dans til pigerne. Efterfølgende fik alle børnene overrakt en gave. Det sidste af dagen blev brugt på at lave forskellige sportsaktiviteter med nogle fra Thailands navy og armi.

Fredag startede med en lille workshop, der havde samme slogan som konkurrencen. “Im am me”. Konkurrencen lægger stor vægt på, at pigerne står ved sig selv, og den de er. Senere på dagen besøgte vi et meget anderledes tempel, hvor alt var lavet i træ. Der var nogle helt fantastiske udskæringer. Ved templet red vi også i hestevogn og hilste på elefanter. Da vi om aftenen spiste middag, blev vi underholdt med thaidans og pigerne fik sang karaoke.

Lørdag startede på “det flydende marked,” som var en stor oplevelse. Om aftenen så vi et ladyboy show, og mange af danserne var faktisk rigtig flotte og feminine.

Søndag blev brugt med elefantridning i en virkelig smuk og eksotisk have, og så øvede deltagerne til det store finaleshow. Efter middagene blev der lavet photoshoots med pigerne i både aftenkjole og badetøj.

Mandag var der “prejudging” hele dagen. Det var rigtig sjovt denne gang, at sidde på den anden side af bordet som dommer. I aften er der finale, og jeg krydser alt hvad jeg kan for at Josefine klarer sig godt. Hun er meget populær her nede blandt befolkningen og flere har fortalt mig at hun er deres favorit. Jeg glæder mig til at se hvem der skal overtage min titel som Miss Face Of Beauty International.

Kæmpe knus og varme hilsner fra Thailand.

// Josefine Egebjerg


20131112-112852.jpg

20131112-112923.jpg

20131112-112933.jpg

20131112-112942.jpg

20131112-112952.jpg

20131112-113109.jpg

20131112-113119.jpg

Comments


bottom of page