top of page

DAGENS OUTFIT // SIDSTE FERIEDAG

Hej piger!

Vi er kommet til sidste feriedag her i Cannes, og selvom det har været en virkelig mærkelig ferie, hvor jeg stort set ikke har kunne foretage mig noget på grund af min ryg, så er det alligevel lidt trist at skulle væk fra solen og de 22 grader. Vi rejser hjem i morgen formiddag, og så har jeg fået en tid hos min egen læge mandag morgen, så jeg kan få styr på hvad søren, det er der sker i min ryg. (aner du ikke hvad jeg snakker om? Så læs mit indlæg om diskusprolaps på anden feriedag her.)

På hospitalen i Nice sagde de, at det var vigtigt, at jeg forsøgte at komme ud og gå nogle ture for at få løsnet op i min lænd. Derfor kørte vi en tur ned til Juan Les Pins her den anden dag, og nød hvor stille der er på den her årstid. Meget kontrastfyldt til sommermånederne, hvor det vrimler med ferieglade mennesker.

Jeg havde min lyserøde silkebluse fra Dorothy Perkins på (find en der minder om her ), hvide bukser fra SoyaConcept (find et par der minder om her ) og grå trøje fra Zara (find en der minder om her). Et chill og feminint outfit 🙂

Nu vil vi køre en tur til Grace og prøve at gå en tur der oppe. Jeg tager syv smertestillende piller om dagen, så hvis jeg lige timer det rigtigt, og tager dem når vi sætter os ind i bilen, så burde jeg godt kunne klare en lille gåtur der oppe 🙂

Følg med på snapchat! Jhelbrandt

// Josephine
Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page