top of page

DAGENS TIP: ROMANTISK BREAK FRA HVERDAGEN

En fantastisk duft af røgelse og søde asiatiske krydderier, kolde bobler og beroligende musik. I weekenden var jeg på en lille kæreste-tur til Århus sammen med Andreas, og der blev blandt andet tid til et besøg hos det lille hyggelige spa-mekka Pure Nature. Det var en virkelig fantastisk oplevelse!

Vi blev budt velkommen i de hyggeligste lokaler, hvor vi som det første skulle tage vores sko af og føle os hjemme. Efter en kort rundvisning og en lille fortælling om tanken bag stedet, blev vi iført nogle lækre bløde badekåber og vist ind i et lille rum med et boblebad. Mens vi sad i det varme vand, blev der serveret lidt frisk frugt, et glas champagne og en scrub som vi kunne bruge på huden. Det var virkelig skønt, at sidde der og have tid til at slappe af og tale sammen helt uforstyrret. Det har man ikke altid tid til i en travl hverdag, men jeg tror det er vigtigt at tage sig tid engang imellem.

Da vi var færdige i det varme vand, blev vi ført ind i et andet behandlerrum. Her blev vi først smurt ind i en lækker kropsmaske, og pakket ind i plast, som gjorde at masken rigtigt trængte ind. Da vi havde ligget med masken på i et godt stykke tid, var det tid til et bad og efterfølgende en virkelig dejlig massage i lækre, bløde og meget velduftende olier.

Trine der har stedet er virkelig behagelig at omgås, og hun var sindssygt dygtig til at få os til at slappe af og bare nyde oplevelsen. Trænger du til at forkæle dig selv, kæresten, din mor eller en veninde, kan du være helt tryk ved at vælge Pure Nature! 🙂 Vi gik derfra helt afslappet, glade og med fornyet energi.

// Josephine

ความคิดเห็น


bottom of page