top of page

DANMARK VINDER AF MISS BRIDE OF THE WORLD 2012!!!


YEEEEAAAAY!!!!!!!!!!

CHRISTINA MIKKELSEN ER NETOP BLEVET KÅRET SOM VINDER AF MISS BRIDE OF THE WORLD 2012!!!!!

I 2010 vandt jeg Miss Exclusive Of The World, siden da er det gået fantatisk for mine danske piger, som har vundet mange flotte internationale top placeringer..

Nu er det lykkes Christina igen at bringe Danmark til tops! Hun er netop blevet kåret som vinderen af Miss Bride Of The World 2012!

Jeg er ikke til at skyde igennem!! Queen Of Scandinavia er blevet mere end mit arbejde. Det er blevet en del af mig. Derfor er jeg personligt ovenud lykkelig for Christinas sejr. En sejr som jeg også føler er min sejr!  Det er verdens fedeste følelse af blive bekræftet i, at jeg har valgt rigtigt, med at sende Christina Til Miss Bride Of The World.

Jeg glæder mig helt vildt til at hører fra Christina, når finaleshowet er helt forbi, og hun kommer ned fra scenen og har mulighed for at ringe til mig!

DU ER FOR SEJ CHRISTINA! <>

Komentar


bottom of page