top of page

Danmark vinder endnu en international skønhedskonkurrence


.. Så skete det igen. En af mine Queen Of Scandinavia-piger har vundet en international skønhedskonkurrence. Det er smukke Julia Prokopenko der sidste weekend blev kåret som vinder af den internationale skønhedskonkurrence Miss Exclusive. – Samme konkurrence som jeg selv vandt i 2010. Fantastisk at den nu er tilbage på danske hænder!

Det er fjerde gang efter, at jeg har overtaget ansvaret for Queen Of Scandinavia at en af vores piger vinder en international skønhedskonkurrence. Det er fuldstændig vildt at tænke på! Før i tiden kunne der gå 30 år imellem at det skete og nu har vi haft fire på bare fire år.


IMG_5566

IMG_7520-1

Julia selv var rigtig overrasket og fortæller, at hun ikke havde set den komme. Det er anden gang, at hun deltager i en international skønhedskonkurrence, og selvom hun ikke havde regner med at vinde, så havde hun en god mavefornemmelse.

– Da vinderen til sidst skulle udkåres, føltes det så surrealistisk. Jeg har aldrig prøvet den følelse, jeg stod med. En fantastisk spænding! Og da vinderen blev ‘DENMAAAARK” blev jeg overvældet af en sindsyg glædesrus, som føltes som en bombe af energi! Jeg er taknemmelig, stolt, overvældet og glad, sagde Julia umiddelbart efter at hun kom hjem fra Tyrkiet, hvor den internationale finale blev afholdt.

IMG_7678

Vil du læse mere om Julias oplevelse til den internationale skønhedskonkurrence så kan du følge hendes blog her.

// Josephine

ความคิดเห็น


bottom of page