top of page

DANSK MISS FALDT NED FRA SCENE


Her til aften har jeg haft Julia (Miss Supranational Denmark 2012) i telefonen. I går var hun sammen med alle de andre deltager ude på en stor scene for at træne til finaleshowet på fredag. Under den ene dans falder Julia ned fra scenen. Det var et meget voldsom styrt, som chorkerede mange af de andre deltagere.

Heldigvis så styrtet værre ud, end det var, men det har haft nogle alvorlige konsekvenser for Julia.

Hun kan knap nok gå, og det er rigtig svært for hende at være med til at øve showet. Julia har i dag været til lægen, som har frarådet hende at have stiletter på i dag og i morgen. (Et meget stort problem når man  deltager i en international skønhedskonkurrence) Men jeg har forsøgt via telefonen at puste mere energi i Julia og bedt hende forsøge at tiltrække sig noget positiv opmærksomhed på flade fødder. Hun må vise, at en ødelagt fod ikke kan stoppe hende, og at hun stadig kæmper og deltager som en rigtig vinder.

Julia lød heldigvis optimistisk og positiv, da jeg snakkede med hende. Hun vil ikke lade en øm fod stoppe hende, og hun gør alt hvad hun kan for at bevarer smilet og den positive indstilling, som skal til for at placere sig i toppen af en international skønhedskonkurrence.

Hun er en sej pige, som tager det i stiv arm, og kæmper for at få Danmark til tops!

Miss Supranational er en af verdens største skønhedskonkurrencer. På trods af den kun har eksisteret siden 2009,(hvor jeg deltog) har den i både 2010 og 2011 formået at vinde første pladsen som den bedste produktion og det mest spektakulære show. Den har altså overgået nogle af de største konkurrencer i Kina og også både Miss World og Miss Universe.

// Josephine

Comments


bottom of page