top of page

DEN BEDSTE GAVE DU KAN GIVE DIN MAND – ELLER DIG SELV.

Jeg synes, at det kan være ret svært at finde den perfekte gave til mændene i mit liv. Det gælder både Andreas, min far og min bror, men efter at have tænkt lidt over det, er jeg kommet frem til en gave, som jeg med garanti ved, at de alle tre vil blive lykkelige for.

Så hvis jeg skal komme med ét bud på årets bedste julegave, så er jeg faktisk slet ikke i tvivl. Jeg har selv været ovenud lykkelig for de resultater, som jeg har fået, og jeg har for nylig også sendt min egen kæreste afsted, for at opleve det samme.

Jeg snakker om en Silkpeel behehandling fra Anne Q på Christianshavn, og jeg lyver ikke, når jeg siger, at det uden tvivl er den bedste gave, jeg nogensinde har givet mig selv.

Før i tiden havde jeg tildens til små knopper i panden og mine første linjer – som senere bliver til rynker, hvis man ikke gør noget – var begyndt at vise sig. Særlig tydelig var min linje mellem øjenbrynene. I dag er den væk, og det samme er de knopper som fra tid til anden, faktisk ret ofte, dukkede op i min pande. Anne Q tryllede med sin silkpeel behandling, og selvom det er tre år siden, at jeg fik behandlingerne, så er resultatet stadig synligt, og jeg kan garantere, at det er holdbart.

For nogle uger siden sendte jeg Andreas afsted til Anne Q. Han fylder snart 30, og hans hud begynder så småt også at se ældre ud. På ingen tid har Anne fået buk med både de pigmentpletter, han havde ved det ene øje, og rynkerne i panden er blevet meget mindre. Han er ikke færdig med behandlingerne endnu, men det er allerede tydeligt at se en stor forskel.

Så hvis du står og mangler en julegave, som med garanti vil glæde i rigtig mange år, så er det her altså et sikkert hit. Gaven er genial til alle, der har noget ved deres hud, som de gerne ville have var anderledes. Silkpeel behandlingerne er nemlig gode mod både pigment, linjer/rynker, acne, mindre knopper, tør hud, fedtet hud, solskader, ar, eksem og træt hud. Behandlingen tilrettelægges, så den passer til din hud, og det som du ønsker at få ud af behandlingen.

Du kan læse mere om behandlingen her.

// Josephine

INDLÆGGET ER MIN 100 % EGEN ÆRLIGE MENING.

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page