top of page

Den bedste weekend!

20140331-190220.jpg

20140331-190220.jpg

Jeg har haft den skønneste forlængede weekend med spa, massage, restaurantbesøg, drinks, veninder, sol dans, fest og en casting i Frederiksbergcentret. Der kommer lidt billeder op i løbet af ugen

I morges startede jeg dagen hos Max Factor der står for stylingen af de 20 finalister der går videre til finalen på Queen Of Scandinavia. Med Mina Ingerslev i spidsen bliver det et topprofessionelt team som skal gøre pigerne klar til catwalken- så der er lidt at glæde sig til!

Efter et par timers arbejde kørte jeg ind og mødtes med min barndomsveninde Nathalie. Vi spiste frokost på Fiat, hvor vi fik er bord i solen, og derfor rigtig kunne lege sommer! Skønt

Nu er jeg lige kommet hjem fra en løbetur rundt i mit barndomskvarter. Så dejligt og motiverende at løbe i solen, der minder mig om at sommeren er lige om hjørnet! Nu skal taskerne bare pakkes, og så går turen tilbage mod Odense – selvom det er lidt svært at vende ryggen til København i det her vejr, efter sådan en weekend!

// Josephine

Comments


bottom of page