top of page

DEN ENESTE BEAUTY-BEHANDLING JEG VIRKELIG IKKE KAN LEVE UDEN!
Massage, ansigtsbehandlinger og hårfjerning med voks. Der er mange beauty og wellness behandlinger, som gør mit liv bedre og nemmere, men der er intet af det, som jeg ikke kan leve uden. På én ting. Eyelash extensions er blevet min afhængighed. Inden jeg flyttede til Vietnam, havde jeg eyelash extensions fast i mere end fem år, og da jeg så skulle ud og bo i varmen, tænkte jeg at det var et godt tidspunkt til en pause. Der gik lige præcis fire måneder, så kunne jeg ikke leve uden de ekstra øjenvipper længere. Min eyelash extensions gør min hverdag sindssygt meget nemmere. Fra jeg slår øjenene op om morgenen, er mine vipper on point og jeg behøver ikke makeup for at kunne gå ud af døren. På samme måde slipper jeg for at skulle gnubbe mine vipper nærmest i vold for at få mascara af om aftenen. JEG ELSKER mine eyelash extensions og det, som de gør for min hverdag. Der er mange myter om vippe extensions, og at det skulle ødelægge dine egne vipper. Hvis du får det lavet et ordenligt sted, så er der virkelig ingen fare på færde. Efter jeg er kommet tilbage til Danmark har jeg skulle finde et sted at få mine vipper fyldt op, og efter flere anbefalinger tog jeg fat i Art Of Wellness i Lyngby. I går var jeg inde til første vippe opfyldning og jeg er simpelthen så glad for resultatet. Mine vipper er blevet lige præcis så flotte som jeg havde håbet på, klinikken er lys og lækkert og behandlerne er simpelthen så professionelle. Hvis du kunne tænke dig en eyelash extensions behandling, så får du 10 % rabat hos Art Of Wellness ved at nævne mit navn ved booking.

Comments


bottom of page