top of page

Den nemme vej til ung, smuk, fyldig og glat hud!


Drømmer du også om fyldig, glat og smuk hud! Jeg har igennem de sidste par måneder været igennem et kurforløb hos Anne Q Skincare der med silkpeel behandlinger har formået at forvandle min hud til et resultat jeg aldrig troede vi skulle komme i nærheden af. Før behandlingerne døjede jeg med små knopper i panden. Ikke bumser, men knopper, som ikke ville forsvinde uanset hvad jeg gjorde ved dem. De er forsvundet. Jeg havde også en lille linje mellem mine øjnbryn. Den er væk. Tilmeld er min hud blevet mere jævn, fyldig og ung og frisk at se på.

Udover det synlige resultat på min hud har jeg også fået en masse viden som jeg fremover vil få meget nytte af. Anne ved nemlig alt om smuk hud og hvordan den påvirkes af vores hverdag. Mens man ligger på briksen deler hun ud af alle sine guldkorn og det er virkelig spændende og brugbart!

Derfor mit bedste råd til alle der drømmer om en lidt smukkere hud – Besøg Anne. Du kan tjekke hendes hjemmeside og forskellige behandlinger ud her.

Undervejs i mit kurforløb har jeg skrevt om mine besøg hos Anne læs herher og her.

// Josephine

Comments


bottom of page