top of page

Den perfekte taske: Tjekket og praktisk


Det er ikke noget nyt at bæltetasker er et fit og fortsat – på efterhånden 3/4 sæson meget in, men udover det fashionable look, så er de altså også virkelig praktiske. Jeg er blevet glad for min på ny her i Vietnam hvor man skal passe på sine ting på markeder osv.

Derfor overvejer jeg at investere i en mere. De er også ret smarte til sommerens festivaller, hvis man skal på sådan en. Jeg fandt den her hos  CarrieAlong.dk, som har ret mange fede tasker..

:-)

Depeche_B10426_Baeltetaske_Black_front

Ellers går livet ret fint her i Vietnam, hvor solen nydes big time! Palmer, sol og varme er seriøst alt jeg behøver. Jeg bliver mere end lykkelig af at være her og spise min frokost fra stranden! 😉

// Josephine

Comentários


bottom of page