top of page

DEN SIDSTE DATE // ANDREAS FORLADER VIETNAMLige nu har jeg ondt i maven og også lidt i hjertet. De sidste 14 måneder har jeg været sammen med Andreas mellem 22-24 timer i døgnet – hver dag. Vi har lavet ALT sammen, men fra i morgen er det slut. Vietnam-eventyret som det har set ud indtil nu stopper, og min hverdag bliver en helt helt anden.

Andreas har fået nyt arbejde, og det arbejde er i Danmark. Derfor vender han snuden mod København allerede i morgen. Det bliver sindssygt svært for mig, at skulle undvære ham her ude, men jeg bliver. Vi har sat Preferred Bloggers i verden, og det er min intention, at jeg skal have kørt den virksomhed op. Jeg er slet ikke klar til at give slip på det endnu.

Jeg bliver boende i vores lejlighed, men den kommer nok til at føles meget tom fra nu af. Heldigvis har jeg fået nogle skønne veninder herude, som jeg glæder mig til fortsat at bruge en masse tid sammen med. Så helt alene i den store verden, bliver jeg heldigvis ikke.

I går gik vi ned på en af vores favorit restauranter, i det område hvor vi bor, for at nyde et par drinks, spille kort, snakke og få en god middag. Vi har naturligvis også dagen i dag sammen, men den er ikke beregnet til drinks, når nu Andreas skal ud på en lang flyvetur i morgen. Det var dejligt at side i de smukke omgivelser og tale om alt det, som vi har oplevet sammen de sidste 14 måneder. Jeg havde aldrig troet, at vi ville kunne opleve SÅ meget på så kort tid. Det var den absolut bedste tid i mit liv, og jeg er så lykkelig for at vi tog springet og flyttede.

I næste uge er jeg klar med en ny video i min YouTube serie, og her fortæller jeg lidt mere om min situation, hvordan det er pludselig at være alene i Vietnam, hvad der er sket siden vi gik online med Preferred Bloggers og hvad min plan egentlig er herfra. Hvis du ikke har set min seneste video, så kan du gøre det lige her:

Comments


bottom of page