top of page

Den sikre vej til altid smukke negle!


Det sidste års tid er jeg blevet meget mere ops på mine negle, og hvor vigtigt det er at have nogle pæne hænder. Det betyder også meget når jeg er ude med Queen Of Scandinavia og skal give hånd til en masse piger og vise dem og pege på de ting de skal udfylde. Det betyder meget for mit selvbehag, at jeg ved mine negle er flotte og ikke krakeleret.

Derfor får jeg mine negle lavet en gang om måneden hos Nola Nails i Hørsholm. Charlotte der har klinikken er super dygtig og så kan hun et hav af forskellige teknikker, og sikre derfor at det altid er de rigtige materiale og dem der er bedst for netop dig, som bliver brugt på dine negle. Det har virkelig gjort mit liv nemmere, at få lavet mine negle. Så skal jeg kun tænke på dem den ene gang om måneden, og så ved jeg at de er pæne resten af tiden og chancen for at de knækker er meget mindre, fordi jeg har fået en forstærkning på.

Bare et lille fif 😉

// Josephine

Comentários


bottom of page