top of page

Den værste november i mit liv!November har bare ikke været min måned i år! Jeg har aldrig før været så grim eller haft så mange smerter, som jeg har lige nu.

Lige inden vi gik ind i november, fik jeg en diskusprolaps, som gav så meget smerte, at det påvirkede mig utroligt meget psykisk også. I en kort periode havde jeg virkelig svært ved at fokusere på de gode ting i mit liv, og havde det bare sådan, at hvad skal man med resten, hvis ikke man har et godt helbred og kontrol over sin egen krop? Heldigvis fik jeg det indenfor en uge mindre smertefuldt, men jeg kæmper stadig med genoptræning.

Og lige som jeg havde lagt min smertestillende medicin, måtte jeg finde det frem igen. I torsdag fik jeg opereret to visdomstænder ud. En der sad meget kompliceret og en der sad ekstremt kompliceret. En behandling der normalt tager max en time tog pludselig næsten tre timer, og det var noget af det mest ubehagelige, jeg nogensinde har prøvet. Efterfølgende har jeg nu fået så mange smerter, at jeg ikke kan sove om natten, og jeg er hamrende nervøs for, at der skal gå betændelse i. Derudover er jeg fuldstændig hævet i særligt venstre side af hovedet og ligner noget der er løgn! (Den anden dag fik jeg et spørgsmål fra nogle studeren om hvorvidt jeg følte, at jeg udstillede det ‘perfekte liv’ på min blog. Det mener jeg ikke selv, at jeg gør – og hvis nogen skulle være uenig, så får I da lige to billeder af mit hævede og opsvulmede face.)

Og for så lige at toppe den, så er min bror og hans ven i nat blevet slået ned af nogle indvandredrenge. Helt uprovokeret!? Det eneste jeg kan glæde mig over, er at de ikke bar kniv. Fucking idioter!!

.. Når, men jeg håber at tingene snart vender. Mens jeg “nyder” mine otte dage med flydende kost, indtil jeg skal have fjernet de tråde, som de har syet mig sammen med inden i munden, så krydser jeg fingre for, at jeg har haft min portion af smerte og uheld for de næste 10 år.

// Josephine
Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page