top of page

DERFOR SKAL DU DROPPE JULEKJOLEN OG HOPPE I EN JULESWEATER
Efter en helt fantastisk weekend i Ystad er julehumøret foralvor fundet frem. Det var skønt at komme helt ned i gear og bare nyde det smukke julepynt, den lækre spa og hinanden. I den her uge har jeg heldigvis ikke ret mange planer og derfor bliver der god tid til julehygge. Jeg fatter ikke, at december er gået så stærkt!?

På lørdag sætter vi os til bords, og skovler and og flæskesteg indenbord, og derfor kan den lille stramme julekjole godt være mere pæn en praktisk. I stedet kunne du jo overveje en chic julesweater? Der kan gemme sig lidt mere oppustet maven indenunder 😉 Ovenfor har jeg fundet 10 af slagsen, som jeg synes er ret fine! 🙂

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comentarios


bottom of page