top of page

Det bedste takeaway jeg nogensinde har smagt


En af de bedste måder at starte weekenden på er med et godt restaurantbesøg eller en omgang virkelig lækker takeaway. På den måde får man sat weekenden i gang uden at skulle bruge tid i køkkenet. I stedet for arbejde er det bare tid til ren nydelse og afslapning.

I fredags hentede jeg mad fra Bar Sushi og jeg var mildesttalk overrasket over hvor lækkert takeaway kan være. Det var  noget af det bedste sushi jeg nogensinde har smagt.

Intet var overladt til tilfældighederne. Alt var piftet op og serveret med forskellige lækre dressinger. De helt små ruller der indeholder laks plejer at være virkelig kedelige, men har var de nærmest det bedste, fordi laksen var marineret i noget der smagte af lime.

Jeg var også helt vild med deres lynstegte tun. Dressingen var helt fantastisk. Det hele var faktisk fantastisk og jeg kunne leve af at spise mad fra Bar Sushi hver dag 😉

De ligger både i Odense, Kolding, Svendborg og på Frederiksberg. Du kan besøge deres hjemmeside og se deres helt fantastiske menukort her.


IMG_5475

Comments


bottom of page